Extra Ledenraad: 1 mei 2024

Extra Ledenraad: 1 mei 2024

De herindeling van onze afdelingen, die de komende anderhalf jaar zijn beslag moet krijgen, gaat iedereen aan. Om het voor iedereen mogelijk te maken goed geïnformeerd te zijn over deze materie wordt langs verschillende kanalen informatie verstrekt. Uiteraard is ook alles altijd te vinden op onze website

Als bestuur vinden wij het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd kan zijn. Daarom schenken wij er ook regelmatig aandacht aan schenken in Op (de) Hoogte. Wij weten uit onderzoek dat zeer veel leden de nieuwsbrief openen en lezen. Neemt niet weg dat er ook een grote groep is die het ook graag rustig op papier wil lezen. Daar hebben wij ook aan gedacht, daarom wordt het Spoor der Kampioenen op 18 april aanstaande naar alle leden verstuurd. Bijna de gehele editie van het Spoor zal gewijd zijn aan de herindeling van de afdelingen en onze sport anno 2030.
 
Met alleen het bovenstaande ben je er uiteraard niet. Daarom is er een extra Ledenraad gepland en wel op 1 mei aanstaande. Deze Ledenraad zal zoals u van ons gewend bent ook weer live te volgen zijn. Tijdens deze Ledenraad wordt het stappenplan om dit proces te begeleiden besproken.

Livestream

De presentatie behorende bij deze vergadering vindt u hier:

Presentatie Ledenraad 1 mei

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden